elerhetoseg_header

MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA BEVEZETÉSE!

MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA BEVEZETÉSE!

Kedves Horgásztársak!

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Választmányának egyhangú döntése alapján 2019. január 01-jével bevezetésre kerül a Magyar Horgászkártya. 2018. szeptember 01-jétől lesz lehetőség a regisztráció megkezdésére. Az Egyesület irodájában, munkatársunk segítségével biztosítunk lehetőséget a regisztráció megtételére, melynek menetéről, a regisztrációval kapcsolatos fontos tudnivalókról folyamatos tájékoztatást adunk az Egyesület weboldalán.

Vezetőség

IDŐJÁRÁS

Oroszlányi Horgász Egyesület 1950 - től

Vízterületei: Oroszlányi Hőerőmű hűtőtava, Bokodi öreg tó, Galambosi felső és középső tó, Majki középső és alsó tó, XVI/1.sz. tó.

hutoto  oregto

Bővebb információ a tavainkról >>

Az egyesület célja: A horgászsport fejlesztése, népszerűsítése. Tagjai részére kedvező horgászati lehetőség biztosítása. A horgászoknak a társadalom, a horgászerkölcs szabályainak tiszteletben tartására, a természet szeretetére és védelmére való nevelése.

Célkitűzések érdekében: Biztosítja tagjai számára a rendszeres egyesületi élethez szükséges feltételeket, ennek keretében ismerteti a horgászattal összefüggő jogszabályokat és más rendelkezéseket.Korszerű halgazdálkodást folytat a kezelésében lévő vízterületeken. Biztosítja a halállomány védelmét, valamint a horgászatra vonatkozó jogszabályok, előírások és az Országos Horgászrend-, az OHE horgászrendje szabályainak megtartását. Segíti a hatóságokat az orvhalászat és az orvhorgászat leküzdésében, valamint a vizek tisztasága és a természet védelmében. Lehetőséget biztosít tagjai számára a horgászattal összefüggő szakismereteik gyarapítására. Halfogó és horgász versenyeket rendez. Az egyesület feladatainak eredményes ellátásához igényli a vállalatok, intézmények, önkormányzati és érdekképviseleti szervek, vállalkozók és magánszemélyek erkölcsi, valamint anyagi segítségét. 

OROSZLÁNYI HORGÁSZ EGYESÜLET TISZTSÉGVISELŐI ( 2016. február 27-i Közgyűlésen megválasztott tisztségviselők ) :

Vezetőség:
Elnök: Varju György
Titkár: Helmeczi József
Gazd. felelős: 
Vezetőségi tag: dr. Pis János
Vezetőségi tag: Lepsényi Zoltán
Vezetőségi tag: Magyari Károly

Felügyelő bizottság:
Vezető: Elekes László
Tagok: Baranya István
Pechmann József
Tóth László
Udvari Győző

Fegyelmi bizottság:
Elnök: Magócs Pál
Tagok: Eck Márton
Marchl János
Szilágyi László
Udvardi Richárd

 

OROSZLÁNYI HORGÁSZ EGYESÜLET - Cím: 2840 Oroszlány Mészáros Lajos u. 2/a | Telefon: +36 34 / 361 - 314 | Fax: +36 34 / 560 - 166 | E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.